Helgens budskap.

0

Hejsan kära läsare.

Drömmar.

Du har emot viktiga budskap under dina drömmar. Det är när vi är avkopplande och har en förmåga att lyssna som gör att budskapen når fram ibland. Lyssna till dina drömmar. Tillit i budskapen som du får.

Själsfrände.

Ditt hjärta längtar efter en stor kärlek. Eftersom du är andligt lagt letar du också efter en likasinnad. Dina änglar har hört din önskan och de vägleder dig att ta de steg för att manifestera denna önskan. Om du är i en nuvarande relation ber änglarna släppa taget om denna relation till dem. På så sätt kan de höja din relation till en själsfrände relation eller hjälpa dig släppa den om den inte är bra för dig så en ny relation kan träda fram. Hur som helst kommer änglarna att vägleda dig.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke