Budskap för vecka 46.

0

Hejsan kära läsare.

Här kommer budskapet för vecka 46.

Energin för denna vecka är att om du befinner dig i en svår situation just nu så lyder kortet att stanna. Fly från detta är inte den bästa lösningen just nu. Att göra hastiga och impulsiva beslut är inte den bästa lösningen. Detta är nog i motsats till vad du vill höra just nu. Men vänta lite så ska du få se svaren på detta komma. När tiden är inne för att gå vidare kommer du att veta det men att få panik är inte lösning. Ta det lugnt och stanna upp lite.

Ofta utnyttjar människor sin ledarroll på ett fel sätt. Kör över andra och använder sig av härskartekniker.

Det är där vi ska dra nytta just nu i denna situation av auktoritet, den ledarenergin är inre lugn och utstrålar självkänsla. Att bli arg och skrika och tappa kontrollen löser ingenting. Behåll ditt lugn och uttryck det du vill säga tydligt. Tala om vad du tycker och tänker och stå för det du känner.

Är det någon i din omgivning istället som blir orättvist behandlad så står du i försvar mot denna just nu.

Sänd kärlek till situationen. Sänd att vad som än kommer ur detta så sker det för allas bästa.

Detta blev lite annorlunda budskap än vad jag brukar skriva för att kören va så talande och hänger ihop med varann. Sänder

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke