Valborg.

0

Hejsan kära läsare.

Jag pysslar och njuter av tillvaron. Fixade blommor på altanen och annars handarbetar jag mycket nu när jag är hög gravid, finns inte mycket att välja på när man inte kan göra lika mycket som vanligt.

Tänkte delta i en hantverksmässa i sommar då det blivit så mycket ja tillverkat.

Blommor på altanen.

Motstånd.

En sak jag inte blir riktigt klok på är varför ibland allting är i väldigt motstånd. Vad man än försöker sig på så är det ständigt motstånd.

Och blir inte klok på vad man gör åt det heller. Förutom acceptera, förändra eller släpp taget.

Men förstår i alla fall att det inte är lönt att stånga huvudet blodigt, utan bättre att släppa taget och låta det lösa sig på ett annat sätt.

Allting har rätt länge nu hållt på så i vårat liv. Och allt man försöker går väldigt trögt. Inget vill riktigt flyta bara.

Timing det löser sig när det ska och på rätt sätt när tiden är mogen. Tålamod.

Budskap för valborg.

Exchanging gifts.

Komiskt nog lyder budskapet…

Du går in i en tid där möjligheter öppnar sig för dig. Du kommer att ha allting du behöver. Gör det du i hjärta och själ brinner för istället för att göra något annat halv hjärtat.

För relationen säger att kärlek är när energin känns levande mellan två, för att få den i balans krävs ett givande och tagande. Acceptera all villkorslös kärlek som flödar till dig likväl som att ge samma tillbaka. Öppna hjärtat och tillåt det fyllas. Släpp in kärleken och låt det åter flöda ur dig också. Käeleken är verkligen din just nu. ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke