Veckans budskap.

3

Tack så mycket för alla fina kommentarer på mitt sista inlägg det värmer mitt hjärta.

Nä jag vet att vi inte är ensamma om att gå igenom denna sjukdom eller att ha anhöriga som gör det.

Det är mycket känslor man har som sorg, ilska och kärlek. Maktlöshet att vara nära men att man inte kan göra något åt detta.

Kan ändå säga till  alla att man måste också ta hand om sig själv för att kunna ta hand om andra. Det är viktigt att vila själv också. Tar man inte hand om sig själv i mellan åt klarar man snart inte att stå upp stark själv heller. Det är inte egoistiskt att ta hand om sig själv, vem ska annars göra det?

Vi behöver mer medkänsla och kärlek i denna värld.

Jag har dragit kort för att jag känner att vi kan behöva detta.

Budskapen lyder:

Du har förståelse.

Det kan kännas som att du har gjort misstag, men det finns inga misstag. Vet att änglarna ser dig som underbar som du är, och de har varit med dig varje steg i ditt liv. De vet vem du är, de har sett allting som du går igenom. Det vet varför du har tagit varje beslut som du har tagit. Vet att det finns ett större syfte med allting vi går igenom och att änglarna vet att du gör ditt bästa.

Drömmar.

Du har tagit emot viktiga budskap i dina drömmar sista tiden. Dessa drömmar förmedlar budskap som änglarna vill att du ska veta.

Även om man inte kommer ihåg sina drömmar så finns de kvar i vårat undermedvetna, de blir aldrig helt förlorade eller glömda. Så ditt högre jags vishet och kärlek styr dina handlingar.

Sanning och integritet.

Du är vägledd att vara väldigt ärlig mot dig själv och att vara sann mot dig själv i alla dina aktiviteter och handlingar.

Änglarna säger till dig att ” Släpp taget om allt som är oäkta och alla handlingar som inte speglar dina högsta avsikter för dig själv” Om något i ditt liv inte fungerar, var villig att släppa det till Gud och änglarna.

När vi öppnar våra händer och släpper taget om våra ohälsosamma situationer kan det gudomliga ljuset komma in. Mirakel sker alltid när vi överlämnar omständigheter som vi oroar oss för. Du kommer att se att arbetet, relationen, hälsoproblem eller andra omständigheter helas snabbt på sätt som du aldrig kunnat föreställa dig. Änglarna kommer hela vägen att perfekt vägleda dig till handlingar som antingen hjälper dig att ersätta situationen med något bättre eller hela den fullständigt. Förvänta dig ett mirakel när du bestämmer dig för att “bli sann mot dig”

Hur mycket påverkar andra dig? Hur mycket energi tar människor vi har runt omkring oss?

Får vissa relationer oss att må bra eller dåligt?

Vi kanske behöver släppa in människor?

Det är viktigt att reflektera över hur mycket varje person påverkar oss och hur vi mår inuti.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Kajsa den

  Tack för dina kloka budskap <3 Vilka vackra kort! Vad heter denna kortlek?

  Kram

  • littlesweetangel den

   Hejsan Kajsa.
   Kortleken heter Indigo Angel oracle card Doreen Vitrue.

 2. Kajsa den

  Tack <3

Lämna en tanke