Vad som är bra med dessa blogg listor.

0

Hejsan kära läsare.

Jag har gjort flera blogg inlägg nu om listor att göra för att fundera lite och reflektera över, få insikter från ett annat perspektiv kanske. För att lägga fokus på lyckan istället för det som gör oss olyckliga. För att öka självkänslan.

Det jag själv reflektera över vad att man omedvetet lägger fokus på mycket onödigt väldigt ofta och då halkar in på det negativa. Och det är träning och träning att skifta tankarna och byta fokus till det som är bra istället.

Med hjälp av dessa listor vet vi sen vad vi bör lägga mindre energi på. Och vad som gör oss lyckliga och vart vi vill komma. Då blir det mycket lättare att gå tillbaka till det vi vill listorna när vi omedvetet hamnar i det negativa spåret. Just det detta skulle jag lägga mindre energi på och så till de listor vi ville fokusera på.

Om du vill se dessa listor igen länkar jag nedan.

https://littlesweetangel.tarotguiderna.se

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke