Budskap vecka 45.

0

Hejsan kära läsare.

Fick en te kalender av min sambo snacka om att jag längtar till december nu, och få börja smaka på alla. 

 

Nu till veckans budskap.

Mirakler.

Visst sker det mirakler hela tiden frågan är om vi är uppmärksamma på dessa. Visst finns det mirakel stora som små. Känn tillit i mirakel att det finns något mycket större än det lilla som vi kan se. Att det finns hjälp runt omkring oss när vi behöver det. Att allting är som det ska vara och det som sker det sker. 

Måndag och tisdag.

Balans.

Det är dags att ta kontrollen och skapa balans igen. Vad är det i livet som obalans sker? Blir det för mycket arbete och fixa alla måsten? Återfå då balansen genom att få lite fritid i mellan åt. Ha lite skoj, släpp allting en liten stund och gör någonting som du älskar att göra detta är väldigt viktigt, annars blir livet bara arbete och arbete och vi blir trötta och för lite glädje kommer in i livet. (Detta kan jag verkligen känna igen mig i.) Livet blir som bäst med balans på allting.

Onsdag och torsdag.

Kroppsvård.

Det är dags för att ta hand om sig själv också även detta ingår i balans. Ge dig själv tid till det som du känner att du verkligen behöver just nu för att ta bäst hand om dig själv. Kan vara att ge sig själv tid till fysik aktivet likväl som vila. Det bästa vi kan göra för alla i våran omgivning är att ge sig själv tid att ta hand om sig själv ibland det vet vi alla ändå glömmer man lätt bort detta.

Helgen.

Överflöd.

När vi återfår balans höjer vi i energi eller frekvens och hamnar i flödet igen. När ett fritt flöde sker så kommer överflödet/ Flow. Räkna med att få överflöd på livet igen att det flyter på, att det vi kämpar med kommer vi vidare med. Att det rätta tidpunkten sker och rätt människor dyker upp. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke