Solögas budskap från älgen.

0

Hejsan lära läsare.

Nu går jag in i 6 månaden som gravid, har mått pyton. Men nu känns de som de vänder och blir mycket bättre.

På ultraljudet såg man att det är en pojke som är beräknad att födas den 18/6. Vilket mirakel. Det är vårat första barn. Så har helt snöat in i baby världen. Barnvagnar och allt som man behöver.

Har tänkt länge på ett inlägg om mobbing, den vuxna mobbingen som finns överallt och hur man hanterar de har ja funderat mycket över.

Jag har varit med om detta mot mig nu på jobbet, men också privat. Det är aldrig rolig och ibland är det svårt att inte ta åt sig. Privat har de varit åsikter om att vi skaffar barn. Det vanliga folk lägger sig i andras förhållande och den stora åsikten när andra tycker man ska bilda familj.

Men mitt svar på hur hanterar man det? Blir va ännu mer positiv. Stå stark i att man själv vet vad som är bäst. Tryggheten inom sig. För vi kan aldrig påverka andra och vad de väljer att göra. Det är omöjligt att kontrollera. Lära sig en gång för alla att inte påverkas av andras åsikter. Ta inget personligt. Tala tydligt och tala sanning.

Lev livet starkt i att tala sanning och att inte snacka skit om andra det försvagar bara. Gör ett val att leva långt i från detta och ägna sig åt sitt egna liv. Och det som är viktigt.

Jag drömmer om älgar på nätterna och här kommer deras budskap.

Älgen.

Här och nu har du allt.min gåva till dig är att vara nöjd med livet. Här gäller det att känna dig nöjd med din plats i livet, först då befinner du dig i mitten av världen och det du önskar kommer till dig. Kliv ur känslan av missmod. Välj att vara nöjd och din situation förbättras.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke