Budskap för Oktober.

1

Hejsan kära läsare.

I morgon kliver vi in i oktober, och hösten närmar sig med stormsteg. Så härligt varje år att tända ljus och mysa inne när regnet öser ner med gott samvete.

Energin för månaden

1-10

The Fates

Kortet säger gud ge mig styrka att acceptera det som jag inte kan förändra, mod att förändra det som jag kan och vishet att inse skillnaden. Det finns saker i livet som vi aldrig kan kontrollera. Andra människor är som de är vi kan aldrig förändra andra. Utmaningen är att älska dem och acceptera dem som de är och inte försöka förändra dem för att passa oss bättre. Relationer kommer att få oss att växa som människa och ska göra oss till det bättre inte plocka fram det värsta sidorna i oss.

11- 20

Poised

Du är redo. Ditt självförtroende för denna situation säger att du vet vad du ska göra och hur du ska hantera detta på. Du har utvecklats och är redo för det som nu kommer till nästa nivå i ditt liv. Denna mognad och självförtroende attraherar möjligheter och lösningar, det attraherar människor som du möter. För relationen säger de att när du har självkänsla och känner dig bekväm i ditt egna skinn så är du också redo för relationer på en mer djupare nivå, du är redo för att släppa nån närmre inpå dig och det är också då som det sker när vi är redo. Harmonisk tid då man är redo att ge i från sitt hjärta.

20- 31

Observer

Det finns stunder då vi måste se allting ur ett större perspektiv. Kanske ta ett steg tillbaka också för att se allting från en annan synvinkel för att förstå varför omständigheter är som de är. För relationen så säger kortet att ta ett steg tillbaka innan man reagerar på reflex den andre har ju ingen aning om hur något har för inverkan på dig. Ta ett steg tillbaka för att förstå meningen med det som sker. Känn tillit till kärleken och att ni kommer närmre.

Välkommen att boka tid för stödsamtal eller för medial vägledning. 0730291943. 200 för 30 minuter och 400 för en timme. Susanne.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. sandra den

    Tack för stärkande budskap! Ha en fin söndag

Lämna en tanke