Veckans budskap.

0

Hejsan kära läsare.

Veckans budskap.

Måndag och tisdag.

Clean it up.

Kortet pratar om att det är för mycket som distraherar runt omkring, kan vara allt i från drama i omgivningen, att inte kunna släppa taget om det förflutna som tynger. Behövs hemmet städas eller bara rensa energier i form av rökelse? Är det för mycket arbete och brist på balans i livet? Vad det än är som stör ditt fokus och som gör att tankarna inte kan göra annat än att skapa en känsla av vilsenhet så fundera vad detta kan innebära för just dig? Vad behöver du göra för att skapa balans så du kan ägna dig åt ditt högsta bästa. Innebär det att jorda dig och meditera rensa upp bland det mentala kaoset. Ta tag i det dessa dagar och du kommer att komma på banan igen.

Innebörden för relationer är att tala ut om det som tynger dig, och istället för att bara fokusera på problemen kanske man skulle ta nästa steg och börja fokusera på lösningar. Vad behövs för att komma vidare till nästa nivå, vad behövs för lösningar?

Onsdag och torsdag.

Treasure island.

Du har arbetat hårt framåt och när du rensar ut det som inte längre är viktigt utan kommer fram till rätt fokusering så sker snabb utdelning. Eller så hittar du rätt kompass framåt igen, vad du vill uppnå i framtiden. 

Relationen ger dig allt du vill och mer ändå, men du kanske inte ser det ännu. Oavsett hur länge som ni varit tillsammans hittar ni gömda skatter inom er själva och i eran partner. Det är som allting kommer i rätt fas igen och ni synkroniserar och är som nytt igen. Kärleken flödar och kärleken är i luften.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke