Vi behöver ingen etikett på vem vi ska vara.

0

Vi behöver inte leva i en 4 kantig box.

Man ser överallt människor be om ursäkt för att de gillar lite av olika världar. Ytligt och djupt. Färg eller grått. Manligt eller kvinnligt. För att man gillar det andliga kan man inte gilla mode det är ytligt. För att inte tala om alla kategorier vi delas in i på våra arbeten. Gillar man det ena kan man inte gilla det andra.

Tycker det är synd och tråkigt att det är så, och jag har nog aldrig varit bra på att leva i en box. Jag har nog alltid blandat alla världar och det är det som gör oss unika och det olika motsatserna skapar balans för mig som i feng shui. Skulle det bli för mycket åt ena hållet blir det obalans.

Tycker vi ska känna oss trygga i att vara som vi är, stolta över oss själva. För att vara just som man är gör att vi lever i sanning med oss själva. Och att vara oss själva är det bästa vi kan vara.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke