Släpp på kontrollen.

0

Hejsan kära läsare.

Jag har haft en liten paus från bloggen under sommaren. Dels för att mitt liv tog en plötsligt vändning och en väldigt positiv sådan ska tilläggas.

Så känslig som jag är behöver man tid för att smälta allting och hitta sin balans och inspiration. Just nu är jag mitt upp i flytt och ska bli sambo. Spännande med ett nytt kapitel i livet. När livet blir lite för mycket så behöver jag tid att landa.

Från att leva ett väldigt ensamt liv där jag förlorat många familje medlemmar, och i väldig sorg över att min mamma dog förra året. Så vände livet och jag fann min livs kärlek och med det en stor familj. Kan man säga att det tagit lite tid att finna balans.

Det som ibland verkar som livet strular och faller kan i själva verket vara så att allting ska vändas upp och ner så vi hamnar på den rätta vägen som är meningen vi ska hamna på, så följ flödet även om det är svårt mitt i det. Var öppen för att ta emot, modig att våga kliva in i det okända.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke