Maj månads energier.

0

Energin över månaden är att det är tufft ekonomiskt nu. Det är bara att kavla upp armarna och ta itu med problemet. Att göra något är bättre än att oroa sig. Vad kan du göra för att situationen ska bli bättre? Kan du förändra något? Sälja något? Bryta ett mönster? Ta extra jobb? Bästa rådet kan vara att bestämma sig för att ta itu med det helt enkelt. Va ärlig med dig själv.

1-10 maj

Det är många bollar i luften nu samtidigt. Vet inte riktigt vilken riktning man ska gå. Det blir lättare om man tar ett beslut.

11-20 maj

Det kommer ekonomiskt resultat om du tar tag i det från början så kommer nån form av bidrag i mitten på månaden. Ny början och du tror på dig själv. Se upp för att göra av med bidraget nu på något helt onödigt.

21- 31 maj

Inre frid råder man får en bekräftelse att man är på rätt väg. Det sker en mognad och du får självförtroende. Lyssna till din intuition den är väldigt stark just nu.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke