Veckans budskap.

0

Kortet för hela veckan i sin helhet säger ärkeängeln Mikael “jag är med dig och ger dig modet att göra de förändringar som hjälper dig att arbeta med ditt gudomliga syfte”

Måndag- onsdag.

Ny vecka nya möjligheter, där allting är möjligt. The wheel of Fortune säger att turen och möjligheterna återvänder till ditt liv, välj ditt egna öde.

Va kreativ använd din initiativförmåga och ändra fokus för att ta i tu med utmaningarna.

Det personliga målet kommer att förverkligas, välstånd och harmoni. Bestäm dig detaljerat vad du önskar och endast önskar så ska du se att det slår in. Ändra tankarna från de man inte vill ha till att tänka på det som man önskar.

Torsdag och fredag.

Du har stöd runt dig. Du kommer att klara det som du vill åstadkomma. Se hur lång du har kommit, hur kan du nånsin tvivla igen på dig själv?

Du kommer känna hopp och få din framtidstro igen. Din inspiration och livsglädje får ny energi.

Lördag och söndag.

Du kommer segrande ur det som du befinner dig i rättvisa kommer att segra. Fast du ser missade möjligheter i någon relation som inte utvecklades som du ville. Se det ur en annan synvinkel och var tacksam för att du fick svaret på detta, då finns det ju en möjlighet att möta nån som är rätt. Som älskar dig för den du är.

Jag är singel och dejtar nån gång ibland och fick intresse för någon som direkt när jag visa det, dissa mig på ett så elakt sätt mest för att växa själv tror jag. Men i alla fall blev ledsen över sättet att behandla andra människor på. Men ganska snabbt vände mitt perspektiv till att så bra det hände direkt nu behövde ja ju inte lägga energi på något som visa sig va fel tydligen. Bättre än att det går ett tag och detta kom fram. Hur som helst tycker jag inte man behöver skada andra människor.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke