Den magiska sexuella energin.

0

Den sexuella energin är bland de lättaste och starkaste energin. Och den går att omvandla till användbar energi. När vi kan hantera denna energi är det magisk stark energi. För att inte tala om hur mycket frigörande energi det faktiskt finns i en orgasm. En orgasm innehåller endorfiner och endofiner är detsamma som lycko piller för att vi ska bli lyckliga. Endorfiner finns redan i våra egna kroppar som kroppens egna lycko piller samt i skratt plockar fram ämnet Endorfiner i kroppen.

För att förklara detta citerar jag ett utdrag ur tänk rätt och bli framgångsrik skriven av Napoleon Hill.

“Sexbegäret är det starkaste begäret vi människor har. När man drivs av detta begär, utvecklar man ivrigt fantasi, mod, viljestyrka, uthållighet, och kreativitet som man annars inte har tillgång till. Begäret är så starkt pådrivande till sexuell kontakt att människor till och med har riskerat sina liv och rykte för att hänge sig åt det. Tar man tillvara på detta och styr om det, så kan denna motiverande krafts attribut, som nämndes ovan.

Detta kräver förstås viljestyrka, var så säker men belöningen är mödan värd. Begäret, att uttrycka sig sexuellt är medfött och helt naturligt. Begäret kan inte, och borde inte tryckas ner eller elimineras. Detta måste få utlopp på olika sätt och berikar kroppen, sinnet och själen. ”

Kroppens egna lycko piller och högst användbar härlig energi.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke