Energier för vecka 13.

0

Köpt några nya kortlekar orakel kort, änglar kort och nya tarot kort. Älskar mina kortlekar. Denna kortlek tänkte jag använda nu.

Antingen känner du igenkänning i detta korten säger eller inte det är okej. Man kan inte lägga några kort som ska stämma på alla människor samtidigt.

Det generella kortet för kommande vecka är Come to the edge.

Möta det okända är det enda val du har just nu om du vill förändra och utvecklas. Det är okej att vara rädd. Men att göra det man vet man måste trots att man är rädd. Känna tillit att allting kommer att bli bra om man tar nästa steg framåt. Men istället för att bara svälja andras sanningar ta ett litet steg och ta reda på din egna sanning. Finna möjligheter utanför boxen av vad andra säger är möjligt och inte.

Måndag och tisdag.

Treasure Island

Du har arbetat hårt och agerat i din tro och i din sanning, och plötsligt händer det. Lita till din intuition nu att leda dig framåt, i detta du kämpar för, allt arbete, tid och energi att ge utdelning. Det vet du ju. Glöm inte att njuta av allting som skapas på vägen.

Onsdag och torsdag.

The tribe.

I gemenskap med andra är det viktigt att komma ihåg du är lika värdefull som alla andra i denna gemenskap. Allas unika personlighet är värdefullt för varandra. Vi delar insikter, våra olikheter kompletterar varann, vi lär av varandra, vi ser upp till varandra, fortsätt inspirera varandra. Allas närvarande är lika viktigt. Du är värdefull.

Helgen.

Orphaned.

För alla är det viktigt att känna gemenskap bland familjer, vänner, i sociala sammanhang och inte känna sig utanför. Är det så att man känner sig utanför kan bero på att man för stunden är i olika mognader eller har man växt i från varann är det kanske dags att söka gemenskap med andra som värdesätter dig och välkomnar dig. Alla kommer inte förstå dig men de finns andra som gör det. Det är då det är dags att fortsätta framåt.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke