Anmäld till tarotkurs.

0

Hejsan kära läsare.

Wow så lycklig jag blir. Dels för att, min dator fungerar efter evigheter. Tekniska prylar gillar inte mig, och dessutom har jag för lite kunskap för att hantera problem som virus på datorn. Har fått blogga senaste halvåret från mobilen och det är inte lika lätt att skriva även om det fungerar.

Sen blir jag så lycklig för att när jag äntligen kom ut på min blogg på datorn får jag som först se alla härliga kommentarer som ni skickat. Det värmer verkligen mitt hjärta då ibland på en offentlig sida får man negativa och lite elaka kommentarer som faktiskt är väldigt tråkigt att få säkert för oss alla. Och detta vi delar med oss i bloggarna som budskap och inspiration och våra liv det är inget vi är skyldiga andra och inget vi får betalt för och inte heller är någon av oss skyldiga nåt specifikt till någon annan. Utan vi gör det för att vi vill, för att det ger oss något och kan det ge andra något blir jag väldigt glad. Så era härliga kommentarer värmde verkligen mitt hjärta.

Nu har jag kört igång på riktigt med det jag känner jag vill och behöver nu kör jag till 100% känsla 100%.

Det jag gör är att jag mediterar varje dag och när jag är ledig vill jag meditera 2 gånger per dag. Jag har köpt en superskön mediations kudde dels för att det är mycket bekvämare för att jag har så långa ben, vill ju att det ska kännas skönt när jag mediterar. Sen går jag sen länge regelbundna långa promenader. Kommer att framöver berätta mer om vad som jag gör och ingår i mitt all in projekt.

Sen nu anmälde jag mig till en tarotkurs hos en blogg kollega här på tarotguiderna Grete Hansen som bor väldigt nära. Denna kurs är om en månad som jag längtar.

Så nu sitter jag och äter min gröt och dricker te. Efter en timmes mediation och en liten skogs promenad med min vovve. Trodde jag skulle fixa virus på datorn men tydligen lyckades jag förra gången jag försökte. Blev så lad så fick blogga lite, men återkommer snart med budskap och annat intressant.

Långklänning jag köpt. Helt underbar.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke