Helgens budskap.

0

Hejsan kära läsare.

Idag har jag tagit ledigt från jobbet så skönt. Behöver hinna med allting här hemma lite. Så skönt att städa ordentligt och njuta av helgen sen. Älskar verkligen att tända ett ljus i en aroma ljusstake eller vad den heter, doft av nytvättat eller favoriten mysk.

I kväll kommer min broder på besök för att vi ska tömma min mors lägenhet i morgon. Ska bli underbart med sällskap av syskonen.

Helgens budskap.

Allting är inte vad det ser ut att vara. Något som ser illa ut kan vara något gott och tvärt om det som ser jätte bra ut kanske inte är så bra under ytan. Ta inte så allvarligt på hur allting ser ut att vara, utan titta djupare på hela bilden.

Ta inte allting så allvarligt utan försök att se humorn i det hela. Ta ett steg ut ur rutinerna.

I native American traditioner är kortet the trickster ofta en vild räv, men det kan också vara en mänsklig personlighet kallad ″heyoka″. Det är en hjärtlig glad och rolig typ, med en viss varning att allting kanske inte är vad det ser ut att vara. Det som ser väldigt bra ut kanske är för bra för att vara sant.

Men det goda nyheterna av kortet är att det ger möjligheter att kliva ut ur de gamla rutinerna och det som gör att vi bara går på rutin. Och istället ta fram äventyret och humorn.

Följa flödet. Allting faller på plats när vi slutar att kämpa i motstånd och istället följer flödet. Tiden är inne för att släppa taget. Tiden är inne för att ta emot allting som kommer att komma. Allting kommer när tiden är mogen. Släpp taget och njut av turen.

När du är i flödet försöker du inte skynda på eller du kämpar inte i motstånd. Följ flödet.

Ibland väntar vi på att något ska hända att livet ska förändras men livet händer här och nu, tiden för att vänta är över.

Om man väntar på ett tecken så är detta just det.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke