Medial utveckling.

0

Som jag tidigare berättade så köpte jag en pendel. Prövar mig fram att använda den, det var inte så lätt som man kan tro. Får öva mera.

                                    ❤

Strax innan min mor dog kände jag nån som stod bakom ryggen på mig och la en hand på min axel. Visst fanns de nära och kära och mötte henne det är jag övertygad om. Men man kan inte sluta att fascineras över allting.

Några dagar senare så drog jag kort hemma ur kortleken talking to heaven. Och drog 2 kort det ena jag möttes av alla nära och kära och andra kortet jag hör dina tankar, jag är bara en tanke bort. 

Oerhört vackert och rörande ändå även om ja är övertygad om detta så fascineras ja varje gång. De är ju bekräftelsen på det hela. 

Samma som ja sista tiden sen jul bad om att ni låter väl mig veta när slutet är för min mor? 

Bad ja vill vara hos henne i slutet ni ger mig väl tecken så jag vet? 

Visst kände ja. Visst blev de så ja va hos henne tills sista andetaget.

                                      ❤

Det är så det ofta är för mig en känsla av hur någonting är, eller bilder av någonting. Eller en känsla av att man ser igenom vad någon gör. En känsla så stark som kommer om och om igen. Den lämnar mig inte riktigt i fred.

Ibland är det inte så lätt att tolka. Jag vet inte helt säkert när heller. Om det är i nuet eller komma skall. Har inte blivit så bra på det än att tolka det exakta. Kan nån de?

Kanske är det ibland en mening med det också vi kanske inte ska veta allting.

Men det kommer alltid en bekräftelse till sist. Ju mer övertygad ja blivit ju snabbare ser jag bekräftelsen.

Logiskt det är svårare att bli övertygad det man inte tror på. 

                                      ❤

Min resa började ta fart ordentligt 2012, även om jag hela livet känt på mig saker. Så började jag känna de anhörigas närvaro på riktigt 2012 då var det så pass att det inte gick att förneka längre. Tidigare hade jag nog varit för rädd för det och slog bort det hela tiden.

Sen dess har det hänt jätte mycket och sen i somras har andliga utvecklingen tagit fart ordentligt.

Nu känner jag mig mycket mera trygg i mig själv. Vill finna mina svar på egen hand mer och mer än att ta råd från andra.

Dessa vertyg att meditera och vara närvarande i nuet samt erfarenheter gör att jag är trygg i mig själv och tar inte alls lika illa upp över vad andra gör och säger längre.

Jag tar mer och mer stunden som den kommer och blir inte lika lätt stressad över vad andra gör eller hur framtiden ska bli.

Det har gjort att jag känner mig trygg i mig själv att vara självständig och klara av livet på egen hand mer. Helt underbar känsla ändå.

Jag tycker att känslan känns som jag inte faller lika lätt när det händer saker i livet som jag inte kan påverka utan har en stark tro på att allting kommer att ordna sig.

                                         ❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke