Helgens budskap.

0

Nu är det helg igen.

Vädret här i Halland är underbart.

20161202_085432

Denna gången drar jag tre kort ur Doreens tarot kortlek.

Helgens budskap.

Six of Gabriel.

Grattis ni har gjort ett fantastiskt jobb. Du har arbetat hårt och det börjar ge resultat, dem runt omkring är imponerade. Du kan få beröm för ditt arbete. Njut av denna tids framgång, men stanna inte här för länge utan det sen finns det mer att utföra. Detta kan också betyda att det är dags att göra ett val, som snarare är för din egna skull än att offra sin egna vilja. Det är okej att göra val för sin egna skull.

Eight of Gabriel.

Plötsligt börjar allting att hända, all fördröjning är över och allting börjar att falla på plats. Detta kan kännas lite överväldigande men det känns ändå bra att planerna går framåt. Det kan kännas som att det är många bollar i luften samtidigt så håll fötterna på jorden bara. Det är viktigt att vara organiserad så att planerna inte allting blir kaos.

Two of Ariel.

Det är viktigt att ha en balans. Fast man har många bollar i luften, eller många projekt på samma gång. Gå igenom din att göra lista är det verkligen viktigt att göra allting?

Att göra allting med glädje minskar stress. Släpp in glädjen.

Kanske är det svårt att hålla sin budget, ekonomiska förändringar bör göras sakta och försiktigt.

Det var allt för denna gång, spännande att se era projekt går framåt, min inlägg om budskap följer verkligen en röd tråd, om att tro på sig själv och börja starta. Våga kliva fram, sen nu börjar arbetet ge resultat. Man kan verkligen inte hitta på detta.

20161202_085641

Sist en bild på min Jonna nyklippt och fin.

Ha en super fin helg allesammans och ta hand om er själva också.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke