Mediala tips.

0

Mediala tips.

Alla kan själva träna på att höra sin inre röst. Det är inte lätt alla gånger men nödvändigt. Lyssna på sin egna magkänsla eller intuition är jätte bra. Man kan träna upp detta.

Självkännedom är också mycket bra och heller inte så lätt alla gånger. Känslan som kommer inuti mig vad betyder den? När kommer den? Det svaret kan vi själva finna inom oss själva.

1148005_18738305

Det kan vara bra att anteckna i en bok drömmar som kommer, känslor, magkänslan, intuitionen eller vad som helst. För att senare kunna läsa och bekräfta detta för sig själv.

Det kan vara budskap, kort läggningar eller en text som berör.

Det kan vara tecken som att en fågel dyker upp eller något annat.

Det är bra att slå upp betydelsen för tecknet man får eller en bild i sinnet för den delen.

30052220186_d233e02642_z

Ett inre lugn, sinnesro och harmoni är bra för att höra, lyssna inåt. Börja lägga in mediation eller någon annan syssla kanske som lugnar ner om det behövs, ju lugnare vi är ju lättare hör eller känner man.

Det är inte när den yttre världen lugnar sig som man finner harmoni eller sinnesro. När dramat förvinner, eller när jag skapat allt som gör mig lycklig.

Det är när man i sitt inre uppnår sinnesro och harmoni som detta uppstår i sitt liv.

Sen följer liver runt oss med.

Skaffa sig egna tarotkort eller orakel kort kan vara en bra grej. Lära känna sina kort, veta vad dom säger mig. Jag köpte min första tarotkortlek för säkert 14 år sen. Den har troget följt med mig i alla år. När jag vill ha ett speciellt viktigt svar när jag kanske tvivlar på mina egna tar jag alltid den leken. Jätte fin med indianer är den.

The native American wisdom tarot.

20161126_120520

Healing med änglarna Doreen Virtue.

Orakel kort.

20161126_115917

Detta är ett stort ämne och jag kommer att ta upp mycket mera i detta. Men detta blev allt för denna gång.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke