Helgens budskap.

2

Hejsan kära läsare.

Veckorna springer iväg fort, och i morgon är det redan första advent. Vart tog detta året vägen?

Detta år har varit det tuffaste i mitt liv så jag är glad att tiden går fort och nya tider väntar. Kan berätta mer om detta en annan gång. Men man förstår efteråt vad man går igenom och vad det ger för erfarenheter även om man inte vill höra sånt när man är mitt i det svåra. Livets tuffaste perioder ger erfarenhet och vi växer som människor. Jag vet att vi alla går igenom tuffa perioder ibland.

De tuffaste perioderna i livet lär oss ödmjukhet och medkänsla. Vi måste visa varann det och alltid välja kärleken som vinnaren. Bitterhet och sorg måste vi försöka släppa. Vi är alla här för att lära oss det som vi är ämnade att lära oss i detta liv det är i alla fall vad jag tror på. Vi är alla på olika nivåer i vårt växande. I svåra tider är det godaste råd jag kan ge att se livet med tacksamhet, tillit och tro ännu en gång.

21046227649_b540a34035_z

Året som gick för mig gav mig tuffa prövningar det vill jag lova, jag föll i bitterhet, jag gav en stund upp av trötthet. Men där nere när vi ger vika mot motståndet, hade tuffa inre konflikter och tvivel. Börjar man i fråga sätta tvivlen och sin tro, man vill ha bevis. Och frågor som vi har finner till sist svar. Jag utvecklas medialt och andligt vare sig jag vill eller ej. En stund var jag så arg på mig själv för allting som jag “kände”, “visste” och inte ville veta. Tills jag letade efter mina egna svar på allting.

För mig visade tecken och andarna gång på gång bevis mot mina tvivel. Tills jag blev övertygad. Jag ser, jag känner, jag hör, jag drömmer, ja det är så här.

Detta är inget ovanligt alls har jag förstått att man tvivlar, alltså jag känner någon tar på mig jag måste blivit galen tänkte jag för 4 år sen.

Innan dess när jag var yngre kände jag närvaro och sånt men jag var livrädd och ville inte veta av det. Slog bort det. Ville inte kännas vid det alls tills jag den gången också fick ge upp och tro på det för jag verkade ju inte vara galen… eller? =)

imagesolu27q0d

Sen började tron ta fart på nytt igen. Jag tror på mig själv accepterar mig själv de är det jag kan göra. Att vara i konflikt med sig själv gör så fruktansvärt ont.

En bit av min historia kommer berätta mera med tiden.

Detta är en julgrupp som jag gjorde igår kväll.

20161125_203253

Budskap var det jag skulle ta upp.

Själsfrände.

20161126_103826

Ja änglarna har hört din önskan om den stora kärleken. Antingen är frågan om relationen som man har, ja det är din själsfrände. Eller kommer själsfränden att dyka upp. Svaren på detta kommer att komma om man tvivlar.

Hänförelse.

20161126_103818

Återta din barnsliga känsla av förundran. Se världen som en magisk plats. Änglarna ber dig att återta din magiska känsla genom att komma ihåg att en mirakulös kraft omger dig. Be gud eller änglarna att hjälpa dig med vad som helst. De vill verkligen stödja dig så att du är fri från oro. På så sätt utstrålar du glädje och förundran som barn som litar på att de är omhändertagna. Och när du är glädjefull inspirerar ditt gudomliga ljus alla som ser dig.

Stay.

20161126_103811

Kortet råder om att inte fly ifrån en situation som känns tuff. Det råder dig att stå kvar trots att man är rädd. Det finns en mening och man ska utvecklas och ger erfarenhet. Så änglarna ber dig att inte göra några stora förändringar just nu baserade på rädslor. Detta kanske inte är det svar man hoppades på, en dag ser man på situationen ur ett annat perspektiv. Och du kommer att veta när det är dags att göra en förändring.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jessica den

    Wow. Tack för ett fint inlägg.

    • littlesweetangel den

      Tack Jessica. Kram

Lämna en tanke