Budskap.

0

Budskap för en tid framöver.

6950031661_f2aacf368c_z

Nu är det ledighet och helg helt underbart.

Funderat denna vecka på just tro, att vi måste tro att det vi vill uppnå är möjligt annars går det inte. Ibland när man har en ide räcker det att en person säger något negativt så faller våran tro tyvärr. Man måste ha en så stark tro så den inte påverkas av andra ibland för att lyckas med det vi vill.

För visst det handlar inte om vad andra säger ett dugg. När andra säger det klarar du aldrig, det går inte osv, Förstår inte varför man skulle tro på sånt för vad vet andra om mig? Tänk på det om ni försöker uppnå era drömmar lyssna inte på det negativa.

4912679021_7b8887d255_z

Denna helg kommer att bli härlig, ikväll ska jag besöka Tjolöholms slott på julmarknad. Ska bli spännande då jag aldrig varit där. Det ligger mellan Varberg och Kungsbacka. Eftersom jag är nyinflyttad till Halland njuter jag av att upptäcka allting här.

jultjoloholm1

Budskap.

Drog oracle kort från 3 olika kortlekar. Native Spirit, Indigo Angel och Healing med änglarna. Det gäller inte bara för idag läggningen utan perioden framöver.

Tvivla inte på dina möjligheter, för dina rötter går djupt och du är så mycket mer än du kan föreställa dig. Det finns stöd runt omkring även om den inte syns. Du är älskad och omhändertagen. Du är grundad, stabil och stark.

Håll focus på en sak snarare än att splittras åt flera håll. Håll dig fokuserad på en sak och allting annat försvinner. Det som finns runt omkring oss är vad vi fokuserat på. Så tänker vi positiva tankar om tacksamhet kommer det mer sånt. Tänker vi däremot negativa tankar om saknad och förlust ökar just det i våra liv. Ägna dina tankar och din tid åt det du vill uppnå och det är bara en tids fråga innan mirakel börjar att hända.

Det finns stöd runt omkring släpp alla rädslor. Om det skulle finnas fara kommer dom att varna om vi lyssnar. Om man är rädd kommer det finnas tröst om vi lyssnar. Om man är förvirrad kommer det att viskas goda råd om vi lyssnar inåt.

Meditera och finn det inre lugnet. Känn alla svaren inuti oss. Ju mer vi slappnar av ju lättare blir det att höra svaren som kommer inifrån.

Uttryck dig. 

I tider har det funnits folk som inte vågat tala, och stå upp för sig själva och det har resulterat i att folk med makt har styrt och kontrollerat majoriteten av folk.

Men nu är tiden inne för en förändring och du är en spiritual warrior i ledning av intuitiva förmågor. Tala alltid din sanning men var medveten om hur andra reagerar på det som man säger, be änglarna om hjälp att tala så att folk lyssnar och man blir hörd. Om du kan uttrycka dig så att folk kan relatera själva till det kommer din omsorg och lösningar bli bättre mottagna.

Lär dig något nytt.

Avsluta studier som man påbörjat eller börja göra det som man vet att man ska syssla med. Tiden är inne nu!

Även om du känner att detta inte kommer att försörja mig i framtiden så lita till att det finns en mening med allting som man kanske inte vet just nu. Ha roligt och pröva någonting nytt.

Omfamna det nya som nu kommer. Nya möjligheter, människor och arbetsuppgifter. Förändring kan vara skrämmande och det finns kärleksfullt stöd. Kalla på hjälp när som helst du känner dig rädd för att möta den nya situationen. Änglarna kommer att öka självförtroendet och energin så att man kan njuta av nystarten.

Ibland klamrar vi oss fast vid gamla rutiner därför att de är bekanta. Änglarna ber dig vara öppen för nya sätt att närma dig livet. Kanske lär de dig ett  nytt sätt att se på situationen. Eller kanske de kallar på dig för att lära dig en ny färdighet. Vad än den nya början är för dig, tillåt dig att växa genom de nya omständigheterna. Vi lär oss om oss själva genom erfarenheter.

Det var verkligen en fortsättning på förra läggningen jag gjorde för en vecka sen. Detta gäller en period framöver och inte bara helgen.

Trevlig helg ♥

 

5105865705_c4636811db_z

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke