Vägen till sig själv.

2
  • Följa sin egna sanning.

Alltid vara ärlig mot sig själv och andra.

  • Tacksamhet.
  • Inre lugn.

För att känna och lyssna inåt sig själv. För att nå harmoni och balans.

  • Stå upp för sig själv.

Gå emot sina rädslor.

16523823454_bc9a842034_z

Ett litet stycke från en favorit krönika som jag följer numer heter han Jai Thornell men 2012 när han skrev denna krönika hette han fortfarande Per Ola Thornell.

 

Möt världen med en känsla av mod

Krönika skriven av Per Ola Thornell från tidningen nära.

Mod är inte frånvaro av rädsla. Mod är att vara i rädslan utan att fly från den. Mod är att våga stå upp för sig själv, sina åsikter, sina fel och brister men också sin sanning och styrka.

Andra kanske kommer vilja såga dig jäms med fotknölarna. De kommer att putta in dig i ledet igen. Några kommer att tycka att du är tokig, kanske kommer de till och med att idiotförklara dig. De intellektuella kommer att överbevisa dig att du har fel. För de kanske hellre vill ha rätt än att må bra?

Mod är att gå sin egen väg, att välja det liv och leverne man själv önskar. Mod är att gå motströms när alla andra går medströms. Mod är att tänka utanför boxen och se vad som finns där. Mod är att vara nyfiken på möjligheter och inte bara svälja andras sanningar.

Detta är en text som betyder mycket för mig genom åren när min utveckling startade. Och Man ska våga börja gå sin egna väg. Och än idag när det krävs lite extra kommer texten fortfarande upp i mitt huvud.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina den

    När du skriver stannar jag upp. Du ger mig en tanke o energi ❤

    • littlesweetangel den

      Hej Kristina.
      Tack så mycket det värmer mig, så fint kram <3

Lämna en tanke