En härlig helg.

1

Hejsan kära läsare.

Helgens budskap va kvalitets tid till sig själv. Det var just vad jag ägnade min förmiddag åt. Meditera, härlig musik, mental vila, jorda mig. I ca 3 timmar tankade jag mig själv med ny energi så härligt, så skönt. Sen passade jag på att försöka skapa ordning eftersom jag nyligen flyttat.

I början på året gick jag kurser i medial och andlig utveckling. Gemenskap i härliga energier och jag meditera ofta och höjde frekvens. Började jobba ordentligt med attraktions lagen och skrev ner önskningar under en kurs. Det tog 4 dagar sen började det leverera med en väldig fart. Mitt liv har total förändrats och det pågår fortfarande i samma takt så all process hänger knappt med. Flyttade nyligen och blev sambo och nu kom nyheten att vi kan flytta in i det hus som vi ska bo i så inom kort kommer det bli flytt igen. Finns mer att berätta och det kommer jag göra vidare i bloggen.

Men poängen med det hela är att allting går förändra. När vi höjer våran energi och verkligen jobbar med oss själva. Vi hamnar i rätt frekvens så levererar attraktionslagen med en väldig fart. Det är verkligen värt att lägga sin själ i sin egna personliga utveckling. Tänka positivt, tacksamhet och kärlek. ❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Wow! Vad kul att höra! Inspirerande! Bli så glad över att få höra om sådana vändningar, att allt går att förändra och att man har alla verktyg inom sig själv.

    Väntar och längtar på att min resa också ska ta fart. Arbetar på med tacksamhet och tillit för att få upp energinnivån.

    Kul att du kommit igång med bloggandet igen. Ser fram emot fler kloka, inspirerande och användbara tips. ✨

Lämna en tanke