Budskap för helgen.

0

Firar att jag idag har publicerat min sida www.inreharmoniochbalans.se ett steg längre så härligt.

Mycket arbete just nu med allting men så lycklig över varje steg. Så spännande tid så enormt när man förverkligar sina drömmar.

Tittar vi på helgens budskap så börjar det med New life och det står för nya idéer föds, på nytt födelse. När våren vaknar så vaknar allting till liv på nytt och betydelsen är detsamma för oss som våren så vaknar så vaknar även varje del av oss till liv igen. Så ut i full blommning njut av varje minut. Detta är en tid när nya idéer föds och bit för bit kan du se din dröm förverkligas. Allt är väl i din värld, och du har den energin för att känna dig på nytt född. Tillåt dig lysa för nu är det din tur.

The tribe berättar om ny gemenskap. Det går in i en socialare tid nu. Det finns en tid när vi följer andra och en annan då vi leder andra och andra följer. Acceptera hur vi alla är olikheter och likheter. Acceptera att vi alla har svagheter vi är mänskliga varelser.

Higher power säger att fundera hur mycket ger du till andra nära av ditt högre sanna jag som spirituell, godhet, heliga jaget. Känn att ditt partnerskap med ditt sanna jag är det högsta. Betydelsen kan också stå för att det finns ett själsligt band mellan dig och någon som är viktigt för att växa och utvecklas, andlig utveckling och var medveten om ditt sanna natur.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke