Veckans budskap.

0

Hejsan kära läsare här kommer veckans budskap.

Veckans energier måndag och tisdag.

Det kan utåt sett se ut som du når framgång över en natt, och andra kan ha åsikter kring detta men endast du vet hur hårt och länge du arbetat för detta. Det kommer ge resultat nu detta hårda arbete du har lagt ner. Ta tag i trådarna och sätt ihop verket. Det är dags att ta till lite maskulin energi och se till att få arbetet utfört. Lita till din intuition. Du är på rätt väg. Känn självinsikt i att du vet vad du gör och andra kommer att följa.

Onsdag och torsdag.

Du kan känna frustration att allting inte manifesteras så snabbt som du önskar. Du har styrkan, medvetenhet, agerar koncentrerat ändå sker inte allt så snabbt men tålamod, träna på uthållighet och tålamod allting kommer. Kanske gå igenom attraktionslagen och karmiska lagar, universumslagar igen missar du nån punkt? Pröva, pröva igen men ge inte upp nu. Stå för det du tror på.

Helgen.

Känns som att du inte ska fastna i grubblerier, av oro det hjälper inte acceptera att allting är som det är och utgå från det. Det bästa är att släppa taget helt om det som varit så att ny energi kan komma in. Klamrar vi oss fast vid något för hårt blir det motsatt effekt. Släpp allting fritt. Det som kommer det kommer ändå. Finns en mening med allting. Se istället hur långt du kommit och sikta målet på vart du är på väg.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke