Efterlysning samarbete?

1

Hejsan kära läsare.

Jag har ett tag funderat på hur jag ska hitta rätt person för ett samarbete? Testar nu att blogga för att se om jag finner det jag söker här. Jag är intresserad av att starta föreläsning och meditationer med mera. Och skulle vara underbart att va en till eller flera för föreläsningar. Mässa eller en heldag blir lättare att ordna om man är flera. Det gör absolut inget om man har olika intresse områden eller kunskap. Bara det handlar om välbefinnandet. Jag bor i Halland utanför ullared. Känner du likadant? Tveka inte att höra av dig.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

 1. birgitsanglarum on

  Hej fina du <3
  Hur har det gått att hitta någon samarbetspartner?
  Jag är precis i början av de funderingarna att hitta någon att samarbeta med. Så jag är inte säker på att jag är den du söker. Men om det skulle vara så, då lär det visa sig ;o)
  Min mailadress är
  biggan_axelsson@hotmail-com
  Kram
  Birgit

Lämna en tanke