Budskap för vecka 46.

0

 Hejsan kära läsare.

Idag verkar ingenting tekniskt vilja vara med mig riktigt. Men kämpar på för att kunna skriva på bloggen. Konstigt att det blir så ibland att det verkligen är alla tekniska prylar samtidigt.

                              🍃🍂🍁

Idag tänker jag på Helena-Magdalena Ivekrans ord från hennes bok i mitt huvud hela tiden ” Det krävdes mod att våga förverkliga mig själv, att gå mot strömmen och att våga blomma ut”

För visst är det väl så sant. Att det krävs mod. När omgivningens rädsla för att vi gör de förändringar vi vill göra. För andras åsikter eller oftast rädslor har ingenting med oss att göra. Det krävs mod att stå emot och att våga förverkliga oss själva. Ibland ett mycket stort mod.

                                 🍁🍃🍂

Drar kort från healing med änglarna från Doreen Virtues orakelkort.
Lyssna.

Du kommunicerar med änglarna och  budskapen du får är helt sanna.

Du har tagit emot budskap från änglarna den senaste tiden genom känslor, drömmar, visioner, inre röst eller vetskap. Lyssnar du och litar på dessa budskap? Föjler du dem?

Om du får lust att ringa någon eller åka någonstans så lysssna på den vägledningen.

Överlämna och släppa.

Släpp taget och låt Gud och änglarna hjälpa dig. Allting som du släpper kommer antingen bli ersatt av någonting bättre eller komma tillbaka helat till dig.

När du håller hårt om den del i ditt liv som inte fungerar får den delen inte möjlighet att helas. Vare sig du är olycklig med ditt kärleksliv, ekonomi, karriär, hem eller hälsa ber detta kort dig att släppa taget. Försök att släppa taget och inte kontrollera utfallet av din situation. Antingen kommer situationen att helas eller kommer den att ersättas med någonting bättre om du bara behåller din tillit.

Kroppsvård.

Änglarna uppmanar dig att ta hand om din fysiska kropp. Följer du denna vägledning? Genom att göra det vet du att du också kommer att få mera ork och energi och lycka är din belöning för att du följer deras förslag.

Änglarna kommer att hjälpa dig med att njuta av din nyfunna glädje som kommer av att rena och ta hand om din fysiska kropp.

                                🍂🍃🍁

Dessa kort passar mig utmärkt då jag idag har tänkt att åka och bada lite vedeldad badtunna utomhus och basta. För att ladda om inför ett nytt arbete nästa vecka och för att släppa taget om det som har varit för att kliva in i en ny fas i mitt liv. Ibland är det väldigt viktigt att ta hand om oss själva en stund. Bloggar lite bilder senare på denna härliga dag.

                                 🍂🍁🍃

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke