Nytt kapitel.

0

Nytt kapitel. Ny start. Förändring.

Nästa vecka börjar jag på mitt nya jobb. De tog mig närmare 2 år att komma i mål med det jag ville. Ibland tar allting längre tid än väntat. 

 Jag vet inte hur många gånger jag va nära att ge upp. Som tur är gjorde jag aldrig det. Ibland måste man hålla hoppet uppe även om man inte ser ljuset. Hoppet är ljuset.

Nästa vecka börjar en stor förändring. Med fasta arbetstider och mindre arbetstid.

Har bestämt mig även att göra vissa förändringar som att priotera att ta hand om mig mera regelbundet. Där de ska finnas tid till återhämtning. 

Det blir verkligen ett nytt efterlängtat kapitel i mitt liv. 

                               ???

Igår va jag på min farbrors begravning.  Prästen prata om att ibland i livet är de bara mörker, då gäller det att behålla hoppet så man når ljuset. För att ljuset finns där framme. 

Berörde mig väldigt mycket hans ord, så mitt i allt kände jag hur nåt tändes till liv inuti mig. 

                              ???

   

Närvaro 

 Med hjälp av meditering och närvaro lever i nuet. Inte i det förflutna. Inte i stressen över framtiden. Det som har varit har varit. Det enda vi kan förändra är här och nu. 

Ibland lever vi kvar i smärtsamma minnen som återspeglar sig om och om igen fast det har hänt för flera år sen. Med hjälp av mediation att närvaro kan vi släppa taget om det som har hänt. Detta kan hjälpa svåra relationer.

Hjälper det inte utan människor gång på gång gör oss illa får man ibland tyvärr bryta relationen helt. Det finns för mig ingen anledning längre att ha kvar oehört smärtsamma relationer längre. 

                               ???

Ibland är det nödvändigt med en total förändring för våran egna skull. ❤


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke